TyylimoQia

Kävelin opetuksesta ruokalaan. Taas vastaan tuli tusinoittain mitä graaveimpia tyylimokia.pieruverkkarit2

Silmiä kirvelee, tekee pahaa ja oksettaa. Mutta minkäs teet. Meilahdesta on välillä vaikea löytää hyvin pukeutuneita ihmisiä. Tyylivuotoa kun on niin monen kielisiin kauppakorkeakouluihin, ettei tänne jää MITÄÄN.

Mistä johtuu tämä lack of fashion? Lääkiksessä opiskelu on kuulemma niin rankkaa, ettei pukeutumiseen käypähoidon jälkeen enää riitä paukkuja.

Mutta medisiinarit hyvät, ON SAIRASTAMINENKIN RANKKAA, varsinkin jos kandi näyttää siltä, että on ostanut vaatteensa Seppälä-Intersport-hybridiliikkeestä.

Nistilenkkarit ja pieruverkkarit. Varmasti kaikki ymmärtää, että vaaleanharmaat collegehousut ja huppari toimii TOSI HUONOSTI lääkärintakin kanssa. Ensimmäinen mielikuva on, että Raviolin jälkeen käydään Mocsussa ottamassa vähän VAUHTIA välipala-automaatista ja sen jälkeen kävellään mämmihuuruissa ympäri Tornisairaalaa.

krakamokaJa kyllä kahisee ja kahisee, kun sporttipapu kävelee tuulipuvunhousuissa opetukseen Syöpäklinikalle. Kannattaa varoa aloittaessa palpointia, vielä taitaa olla HIKI äskeisestä crossfit-tunnista.

Isot edellä pienet perässä, sillä kyllä erikoisesti yhdistetylle kauluspaita-kravattiyhdistelmälle on paikkansa. Jujuna on TUNNUSTAA samaa väriä siten, että kravatti on huomattavasti tummempaa sävyä.

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: Abiverkkarit. Ressu, Norssi, Etis, Sykki, Ihan sama mistä tulit, mutta älä NYT SAATANA tule näissä kouluun. Show some dignity. Kyllä me tiedetään montako ällää sait.

Neuvoksi muodin juoksuhiekassa tuskaileville. Menkää Cossille ja ostakaa yksivärisiä vaatteita ja kauluspaitoja. Toimitus kiittää ja kuittaa.

Teksti // Johanna Suur-Uski    Kuvat // Lauri Teivonen

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.