PAKKORUOTSI: HUR MAN INTE JAGAR – LEKTION 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla hjärtans dag har just varit och känner du att det nu är dags för en ändring och att du nästa år vill bli överöst med choklad, rosor, dikter och allt annat som alla andra tjejer i förhållanden får njuta av? För visst, alla ni icke-singeltjejer, detta var er alla hjärtans dag?

 

Misströsta icke alla singlar, både tjejer och killar, för till näst kommer jag att dela med mig av mina bästa tips. Nu kanske du tänker att hur skall nu jag som singel veta något? Skulle det inte vara bättre att någon som faktiskt lyckats fälla ett byte berättar om hur man jagar? Och jo säkert, men nu är det jag som skriver så deal with it. Dock har jag en relativt realistisk uppfattning av mina kurtiseringskunskaper och kommer därför inte att dela med mig av råd om hur man skall flirta. Istället skall jag ge er tre råd om hur man absolut inte skall göra då man vill snärja drömprinsen (eller drömprinsessan).

 

För att börja med så kan det löna sig att ta det lite lugnt med sina speciella matvanor. De flesta personer kan känna sig lite stressade då de upptäcker de inte kan möta dina preferenser när det kommer till vad du stoppar i din mun fem gånger om dagen. Till exempel kan det vara bra att inte berätta att man äter smör med exakt allting och sedan utmanar personen att hitta på något man inte kan äta med smör för att därefter stoltsera med att det visst går. Detta brukar leda till att man inte blir utbjuden på middag.

 

För det andra kan det löna sig att inte börja rappa inför dem. Särskilt om man inte kan rappa. Och om låten man rappar är 10 år gammal och folk tyckte den var skit redan då. Det kan vara en s.k. moodkiller, särskilt om man inte låter sig avbrytas när raggningsoffret ber en, utan istället kontrar med “vänta snart kommer det bästa stycket”.

 

Till sist en ganska knepig grej som åtminstone jag har haft väldigt svårt med personligen. Det är nämligen att det kan underlätta att inte springa iväg från snygga killar då dom försöker börja tala med dig. Det är väldigt svårt att ragga på någon då man sprungit i väg från personen. Tro mig, de upptäcker inte dig då du är gömd bakom en pelare, hur förföriskt du än viftar med ögonfransarna.

 

Så detta var en kort lektion i hur man inte skall flirta. God jaktlycka!

 

Alexandra “raggnings-katastrofen” Kuhlefelt

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.