NOUSUSSA JA LASKUSSA 2/17

Nousussa

Opintotoimiston ja opetushoitajien stressitaso

Vuoden mittaan yksi jos toinenkin papereiden ja kurssimerkintöjen viidakossa vaeltava opiskelija on saanut tuta, mitä leikkaukset ja hallinnon keskittäminen käytännössä tarkoittivat. Voikin olla, että JulkiTerhikistä löytyvä viransijainen on pääkaupunkiseudulla ensi kesänä harvinaisuus.

Valekandien työskentelymahdollisuudet

Kts. edellinen

Poikkitieteellisyys

Oli rajatiloja, oli töpinöitä ja pian on syksy ja psykologien ja logopedien aikakausi Meikussa alkaa. Tällä kertaa ihan oikeasti. Kai.

Kesähäät

Tasa-arvoisen avioliittolain myötä kesällä 2017 nähdään ensimmäinen samaa sukupuolta olevien parien kesähääsesonki. Lämpimät onnittelut kaikille tuleville aviopareille! Ainakin lääkisläisten kannattaakin hoitaa hääasiansa mieluiten loma-aikojen puitteissa, koska Q-kautisen saamien tietojen mukaan oma naimisiinmeno ei kuulu hyväksyttävien poissaolosyiden listalle ja on näin ollen helpompi korvata kuin PBL-purku.

Mocsun törky

Nousussa ovat ainakin alfojen kiukunpurkaukset Purnausportaalissa.

Puistot ja julkinen liikenne

Ja metsät, jos Vihreistä joku sinne uskaltaa mennä.


Laskussa

Medix-ilmo

Aina ei onnistuta vielä kolmannellakaan yrittämällä, mutta positiivista kaikkien mielestä lienee, että Medixien suosio on Helsingissä lähtenyt uuteen nousuun!

Beetojen ajankäytön hallinta

Patologian lukujärjestys päätettiin jakaa tiedonjanoisille opiskelijoille säännöstellysti viikko kerrallaan. Kukapa meistä välttämättä haluaisikaan koko jakson lukujärjestyksen heti kurssin alussa? Lääkisläisen elämäänhän ei tule mahtua muuta kuin ryhmäopetukset, Terkko ja niistä unelmoiminen.

Kesäaika

Kesäajan poistamiseksi luotiin kansalaisaloite. THL:n tutkimusprofessori Timo Partosen mukaan samalla kertaa tulisi vaihtaa aikavyöhykettä keskieurooppalaiseksi, jotta päivänvalo ajoittuisi toisin ja yhteiskunnan hylkiöt, iltavirkut, muuttaisivat sen kannustamina paheellista rytmiään parempaan suuntaan. Q-kautisen toimitus kannattaa ehdottomasti päivänvalon mukaan elämistä näillä leveyspiireillä ja ehdottaa, että Suomi100-juhlavuoteen sopien kalpeat ja pulleat suomalaiset voisivatkin marraskuussa vetää napansa täyteen havuja ja käydä talviunille.

Asumislisä

Viimeiset kuukaudet vanhalla asumislisällä ovat käsillä! Yleinen asumistukiko lienee kasvattanut pikku-Mediomilta pakenevien määrää?

Koulutusleikkaukset

Vaikka eihän niihin kukaan äänestäjistä ottanut kantaa kuntavaaleissa, vai mitä hallitus?

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.