Miksi kaikki menee vikaan, kun psykalaiset (ja logopedit) tulee

Kyllä sitä lääkisläisen maailmankuvaa riepotellaan. Ei riitä, että alfoja valitaan nykyään enemmän pitkittämään ruokajonoja ja täyttämään luentosaleja. Tämän lisäksi Meilahteen saattaa jo vuonna 2017 tunkea psykologian ja logopedian opiskelijoita. Ovatko lääkisläiset enää maailman napa, kun Meilahdessa tajutaan, että psykologialle on ainakin yhtä vaikea päästä opiskelemaan ellei vaikeampi kuin lääkikseen?

Entä mitä tapahtuu lääkisläisten tarkkaan varjellulle sisäsiittoisuudelle, kun Meilahden kampukselle tulee ihmisiä, jotka kykenevät keskustelemaan vapaa-ajalla jostain muustakin kuin lääketieteestä? Varmasti seurauksena on se, että nämä käyttäytymistieteilijät vievät kaikki meidän naiset/miehet/kaverit.
Käyttäytymistieteilijöiden akateeminen vapaus herättää varmasti kateutta lääketieteen opiskelijoissa, joiden tutkinto tuntuu välillä yhtä joustavalta kuin rautakanki. Toisaalta, kukapa ei haluaisi pyöräillä bussilakkopäivänä fysiologian kurssityön pakollisen johdantoluennon korvaavaan työhön?

Oikeasti samassa veneessähän me kaikki ollaan, kun odotellaan Unicafen ylipitkissä ruokajonoissa ja yritetään mahtua opetustiloihin. Hyvä vain, että Meilahden kampukselle tulee muitakin rikkomaan lääkiskuplan. Q-kautinen haluaa toivottaa tulevat naapurimme mitä lämpimimmin tervetulleiksi!
LKS:n, psykologian opiskelijoiden Kompleksin ja logopedian opiskelijoiden Fonin hallitukset lähentyivät toisiaan lokakuisena iltana Euphorialla. Seuraavassa hieman illan tutustumisleikkisession tuoksinassa syntynyttä runosatoa.


 

Me kompleksit ja fonit jo nyt lääkistä rakastamme

Kohta yhdessä Meikussa aivoja pakastamme

 

Me lähettiin käyttiksest vetää

Ei tunneta täält viel ketää

Mut onneksi lääkiksen syli on avoin

ja sydän – anatomisesti korrekti

 

Lääkis ja käyttis ne yhteen soppii <3

Ens vuonna pannaan ne Biomedicumiin!

 

Nyt on lääkis ja käyttis samas tiimis

Ja tätä mahtavuutta on vaikee kuvaa vaan yhes riimis

 

Yhteen kasaan joka lammas

Logo Lääkis Psyka ja Hammas

Parannetaan mikä tahansa sun vammas

Änkytys ahdistus tai suusammas

 

Sydämistä aivoihin

Uskotko sä aitoihin

rakkaustarinoihin?

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.