KuoLOn Speksi Peacock-teatterissa la 12.4.2014

kuoloI(tä-Suomesta)dästä kohoaa vaiettu vastarinta. Valtiota hallitsee mies, jota kukaan ei uskalla vastustaa. Valtaapitävät eivät rohkene toimia seuraamusten pelussa ja Euraasian tulevaisuus on yhden miehen käsissä – ei Putinin vaan RasPutinin.

Venäjän kylmiltä laitamilta julkisuuteen ponnistanut köyhä kerjäläismunkki Grigori Rasputin on ajautunut epäilyttävissä olosuhteissa nuohoamaan Talvipalatsin kullasta kiiltäviä käytäviä. Pohjolan Pariisin kujilla liikkuu kaskuja estottomasta kirkonmiehestä, joka on saanut hovin hameväen polvilleen ja aviomiehet varpailleen. Pahat kielet kertovat, että tsaarin teini-ikäiset tyttäretkin olisivat huumaantuneet munkin alkukantaisesta myskintuoksusta.

On tullut aika taas Omstart-huutojen, sillä Kuopion lääketieteen opiskelijoiden l. KuoLOn 10-v speksi “Ristiinpukeutuja” rantautuu Linnanmäen Peacock-teatteriin. Speksi on musiikkia, tanssia ja improvisaatiota sisältävä näytelmä. Saavu katsomaan, kuinka ihmeparantaja Rasputin haastaa lääketieteen sen omalla kentällään. Korjaa menneisyyden vääryydet ja tule kirjoittamaan historia kanssamme uudelleen.

Lisäinfo ja liput nettisivuiltamme: speksi.kuolo.fi
Hinta á 15€

HELSINKI Peacock-teatteri
La 12.4. klo 18.00

KuoLOn speksi
Facebookissa : https://www.facebook.com/speksikuolo
Twitterissä ja Instagramissa: @KuoLOnSpeksi

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.