Koko perheen Jouluspektaakkeli 15.12.2013 klo 16.00

TONTUT heräävät, on jouluaaton aamu. Viimeiset lahjat pitää vielä kiireellä saada valmiiksi, mukaan lukien taianomainen tahtipuikko, Päätontun suuri ylpeydenaihe. Mutta – voi ei! Yht’äkkiä tahtipuikkoa ei näy missään! JOULUPUKKI ei voi lähteä matkalle ilman sitä! Mitä nyt tapahtuu? Tule pelastamaan joulu!

Helsingin yliopiston lääketieteen opiskelijat haluavat kantaa kortensa kekoon Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeessa järjestämällä 15.12.2013 klo 16 Munkkiniemen yhteiskoululla jouluaiheisen lastenkonsertin.

Tapahtuman järjestää Lääketieteenkandidaattiseura ry, ja esiintymässä ovat: Lääketieteenkandidaattiseuran Speksi, Kuoro Uvula Aurea ja Medisiinariorkesteri Valkotakit sekä konsertin jälkeen Nallelääkärit – siis oma nalle mukaan!

Alustuksen tapahtumaan tulee pitämään Jari Petäjä, HUS Naisten- ja lastentautien tulosyksikön johtaja ja Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry hallituksen jäsen. Mukana tukemassa tapahtumaa on myös Mannerheimin lastensuojeluliitto.

OVET AUKEAVAT KLO 15:30, ESITYS ALKAA KLO 16:00.
LIPUNMYYNTI ovella. 5€ aikuiset, 3€ lapset.
Konsertti kestää noin 45 min, jonka jälkeen opiskelijat myyvät pitämässään kahviossa kahvia/mehua sekä pientä syötävää.

Tapahtuman lippu- ja kahviotuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uudelle Lastensairaalalle. Tervetuloa mukaan katsomaan koko perheen jouluspektaakkelia ja tukemaan uuden lastensairaalan rakentamista!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.