Kesähoroskooppi

Vesimies 20.1-19.2.vesimies

Kaikki merkit viittaavat siihen, että kävelet kesäkuussa onnesi ohi. Älä vaivu epätoivoon, vaan muista, että ennen pitkää elämä lähtee aina kulkemaan takapakkia, ja silloin on tilaisuutesi tähytä aiemmin ohittamaasi onnea uudemman kerran.

Kalat 20.2-20.3.kalat

Kesän ukkoset räiskivät päällesi tulta ja tappuraa. Suojautuminen on turhaa ja pakeneminen mahdotonta, kohtaa siis myrsky silmästä silmään. Sateen jälkeen raikas ilma houkuttaa esiin myös erään, jonka kanssa suuntaat elokuuhun kevyin mielin.

Oinas 21.3-19.4.oinas

Planeetat ovat puolellasi heinäkuun ollessa hikisimmillään. Jäätelö ja mansikat saattavat olla avain salaisuuteen, jonka avulla kukoistat elokuussa aivan uudella tavalla. Muista myös, että heinäkuu on parasta aikaa ostaa joululahja hänelle, josta todella välität!

Härkä 20.4-20.5.

härkäKuten kaikilla, myös Sinulla saattaa kesän mittaan mennä hermo ikuiseen kuumuuteen, ja ajatukset saattavat harhailla ihanan talven suuntaan. Älä kuitenkaan menetä toivoasi paremmasta huomisesta, vaan lievitä kuumuutta työntämällä pää pakastimeen muutamaksi minuutiksi.

Kaksoset 21.5-20.6.kaksoset

Ahdistaako joutilaisuus? Kaipaatko paksuja koulukirjoja? Heräätkö öisin hikisenä nähtyäsi unta Terkon hehkuvasta valosta? Nyt on aika ottaa katko! Ryhdy katusoittajaksi, opiskele viittomakieltä tai liity vaikka sirkukseen. Muista myös, että jokainen syömäsi mansikka on askel kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Rapu 21.6-22.7.rapu

Tänä kesänä ei kannata vain maleksia kotona vaan kokeilla jotain uutta, vaikkapa purjehdusta. Lämpimillä laineilla saatat kokea yllättävän kohtaamisen tutun henkilön kanssa.

Leijona 23.7-22.8.leijona

Leijona saa jälleen leijonanosan kesän kuumuudesta eikä häpeä esitellä onnistumisiaan ympäristölle. Muista kuitenkin, että Merkurius on arvaamaton ja voi kääntää kurssisi vastatuuleen. Muiden tunteilla ei pidä leikkiä.

Neitsyt 23.8-22.9.neitsyt

Aurinko paistaa ja on lämmintä, kesä on vihdoin täällä! Älä kuitenkaan tuudittaudu virheelliseen turvallisuudentunteeseen, sillä takatalven uhka vaanii nurkan takana juuri silloin, kun sitä vähiten odotat.

Vaaka 23.9-23.10.vaaka

Kiristääkö kukkaroa? Masentaako tyhjyyttään kumiseva pankkitili? Kesällä voit lievittää rahahuoliasi vaikkapa menemällä töihin.

Skorpioni 24.10-22.11.skorpioni

Sisältävätkö kesäsuunnitelmasi vain työtä, työtä ja työtä? Vaikka lihava lompakko onkin syksyn koittaessa mieltä lämmittävä asia, muista myös nauttia lämpimistä kesäpäivistä ja kiihkeistä kesäöistä, niitä ei rahakaan tuo talvella takaisin!

Jousimies 23.11-21.12.jousimies

Kohtaat juhannusyössä uuden karvaisen tuttavuuden. Uusi ystäväsi on hyvä kuuntelija, mutta älä kuitenkaan sälytä kaikkia huoliasi hänen niskoilleen. Uranus saattaa saada aikaan kummallisia käänteitä, suhtaudu tähän huumorilla.

Kauris 22.12-19.1.kauris

Pitkä projekti on saamassa päätöksensä. Juhlista tätä oikein kunnolla, äläkä unohda kiittää menestykseen myötävaikuttaneita ihmisiä. Suuntaa heinäkuuhun leikkisin mielin niin saatat löytää aarteen sateenkaaren päästä.

 

Astrologit // Antti Varhimo, Heidi Hyvärinen, Aurora Lemma, Minna Lehtisalo

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.