Huhtikuun horoskoopit

Oinas 21.3.-19.4.     oinas

Venuksen ja Marsin liikkeiden vuoksi vappu alkaa Oinaksilla jo 10.4. Älä anna sen vilahtaa ohi!

Härkä 20.4.-20.5.härkä

Valkotakkiset henkilöt auttavat sinua löytämään itsestäsi uusia puolia mikäli vain annat heille mahdollisuuden. Koskaan ei ole niin kova kiire, etteikö löytyisi aikaa itsetutkiskelulle.

Kaksoset 21.5.-20.6.kaksoset

Unohda kylmänviileä logiikka ja anna tunteiden johdatella sinua. Kuuntele vaistojasi ja ota riskejä, niin saatat saavuttaa jotain suurenmoista!

Rapu 21.6.-22.7.rapu

Kevät kukoistaa jo rinnassasi, vaikka huhtikuisessa ilmassa leijailisikin takatalven uhka. Älä pelästy vilpoista ilmaa, vaan anna kaikkien kukkien kukkia!

Leijona 23.7.-22.8.leijona

Sinua uhkaa suuri vaara. Älä nolostele suojautua kaikin mahdollisin keinoin. Pidä kalleimpasi aina yhtä lähellä itseäsi kuin läsnäolokuittauskorttisi ja selviät keväästä ehjin nahoin.

Neitsyt 23.8.-22.9.neitsyt

Älä anna ulkopuolisten sanella elämääsi. Antaudu rohkeasti vieraiden vaikutteiden vieteltäväksi. Nyt jos koskaan on aika kulkea vastavirtaan ja löytää eksoottinen puolesi.

Vaaka 23.9.-23.10.vaaka

Ihminen, johon olet aiemmin suhtautunut kuin ysköspositiiviseen tuberkuloosiin, alkaa tehdä lähtöä, ja saat karvaasti kokea, että tunteesi ovat saattaneet huomaamattasi lämmetä. On aika avata suusi, tai saat myöhemmin katua.

Skorpioni 24.10.-22.11.skorpioni

Huhtikuu on sinulle huoletonta aikaa! Elämä luistaa kuin kieli jäisellä metallitangolla, ja voit heittää hyvästit tenttistresseille, sillä Jupiter on sinua hyväilevä tämän kuun ajan!

Jousimies 23.11.-21.12.jousimies

Tässä kuussa eivät onnen käkikellot soittele sinulle. Kuudentena päivänä olet kohtaava lyhyen ja lämminkatseisen naisen, MUTTA ÄLÄ LUOTA HÄNEEN! Nimittäin hän, joka uskoo turhaan, syyllistyy usein murhaan.

Kauris 22.12-19.1.kauris

“Huhtikuu on puhtikuu” kuuluu sanonta. Touhua siis menemään ja anna kaiken energiasi kulua loppuun! Kevät on loppuun palamiselle ja kesä siitä toipumiselle, joten anna mennä ja suorita itsesi kierroksille! Älä nuku! Älä syö! Suorita!

Vesimies 20.1.29.2.vesimies

Pue kauneimmat ajatuksesi teoiksi tänä keväänä. Lähipiirissäsi joku kaipaa tunnustusta työstään, anna sinä sitä hänelle. Pyri ilahduttamaan ympäristöäsi myös pukeutumisellasi – ja vaikkapa uudella räväkällä hiustyylillä!

Kakalatlat 20.2.-20.3.

Kevätmasennus iskee sinuun erityisellä voimalla. Osta uudet aurinkolasit ja hupullinen kevättakki ja muista, että jokaisen kevään jälkeen koittaa aina uusi syksy.

 

Astrologit // Heidi Hyvärinen, Minna Lehtisalo, Aurora Lemma, Antti Varhimo

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.